E-Chopper Huren in Enkhuizen!

Wil je de omgeving van Enkhuizen op een originele manier verkennen? Pak dan deze stoere E-Chopper en maak een prachtige tour! Rij zelfstandig langs de hotspots van Enkhuizen, richting de unieke haven of door de waterrijke omgeving! Deze scooters zijn volledig elektrisch en gaan maximaal 25 km per uur. Geniet van de vrijheid door mooie dorpjes en natuur op dit stoere vervoersmiddel vanuit Enkhuizen!


Vanaf 12 personen

Duur 4 uur

Intensiviteit: gemiddeld

Omschrijving

We starten bij het Strandpaviljoen aan de rand van Enkhuizen. Hier staan de E-Scooters voor u klaar en maakt u een test rondje waarna u vol gas op pad gaat!

Na een korte uitleg over de werking van de E-Scooter start uw tour. U bepaalt zelf waar u naar toe gaat. Maak een rondje door omgeving, duik het centrum van Enkhuizen in of bezoek zelf een eigen bestemming. U huurt deze E-Scooter voor minimaal 4 uur (maximaal 45 km te rijden met de accu) en heeft dus zelf de keuze wat u in deze 4 uur gaat bezoeken.

Standaard hebben wij voor u een mogelijke route die leuk is om te rijden maar de keuze om dit te doen is vrij. Voor het besturen van een E-Scooter is een geldig scooter, auto of motorrijbewijs nodig. Verder zijn de scooters voor maximaal 1 persoon goedgekeurd. Met twee personen op de scooter is helaas niet toegestaan en bent u dus ook niet verzekerd.

Een E-Chopper huren in Enkhuizen met jouw groep? Doe uw aanvraag via het aanvraagformulier. Indien u een andere voorkeur heeft om op een bepaalde locatie te starten en/of te eindigen kunt u dat tevens gelijk aangeven. Hou daarbij rekening met een ruime laad- & los plaats. Uiteraard is het huren van E-Scooters Enkhuizen verder uit te breiden met een activiteit, lunch of diner. Voor vragen neemt u contact met ons op.

Inclusief

  • Huur E-Scooter voor maximaal 4 uur

  • Centrale uitleg door begeleider

  • Helm (verplicht bij dit voertuig vanwege blauw kenteken)

  • Transportkosten

Prijstabel

Aantal Prijs excl. BTW
12 – 14 pers. € 54,50 p.p. excl. BTW
15 – 36 pers. € 49,50 p.p. excl. BTW
37 – 66 pers. € 47,00 p.p. excl. BTW
67 – 93 pers. € 44,50 p.p. excl. BTW
94 – 200 pers. € 42,50 p.p. excl. BTW

* Bent u met minder personen? Dan is dit programma evengoed mogelijk maar betaalt u voor het minimaal aangegeven aantal personen.

Suggesties

  • Smaakvolle Lunch
  • Heerlijk Driegangen diner
  • Uitgebreid BBQ Buffet
  • Drankarrangement

Aanvraagformulier

Meer weten over dit programma? Vul hieronder het aanvraagformulier in en ontvang alle informatie over dit programma!

Activiteit

Aanvraag voor (verplicht veld):

Aantal personen (verplicht veld):

Voorkeursdatum:

Voorkeurs starttijd:

Opties:
Ontvangst Koffie & GebakLunchBBQDriegangen Diner

Opmerkingen:

Persoonsgegevens

Achternaam (verplicht veld):

Voornaam (verplicht veld):

Bedrijfsnaam (indien van toepassing):

Adres:

Postcode:
Plaats:

E-mailadres (verplicht veld):

Telefoonnummer (verplicht veld):

Ik graag ik graag een vrijblijvend voorstel ontvangenIk wil graag direct een definitieve reservering maken*

*Indien uw datum beschikbaar is, ontvangt u binnen 3 werkdagen een schriftelijke bevestiging per email. Mocht het niet mogelijk zijn nemen wij contact met u op.