Zeilclinic in Enkhuizen!

Heerlijk in de zomer uit te waaien op een zeilboot? En zou u zelf ook graag eens willen leren zeilen? Grijp dan vandaag uw kans! Tijdens deze zeilworkshop Enkhuizen leert u de basics van het zeilen! Zowel de theorie als de praktijk worden doorgenomen met daarnaast een paar uurtjes heerlijk vertoeven op het IJsselmeer! Geniet van een heerlijke middag op het water voor zowel grote als kleine groepen!


Vanaf 4 personen

Duur 3 uur

Intensiviteit: gemiddeld

Omschrijving

U en uw gezelschap worden ontvangen in Enkhuizen. Hier verwelkomt de zeilinstructeur u en krijgt u een korte introductie. Daarna gaan de zwemvesten aan en kan deze zeilclinic in Enkhuizen beginnen!

Vandaag vaart u op een prachtige moderne zeilboot! Zodra iedereen aan boord is starten we met de uitleg over het zeilen in het algemeen, de verschillende zeilen die er zijn en alle overige facetten die van belang zijn om de wind in de zeilen te houden. Dan is het tijd om de trossen los te maken en varen we het IJsselmeer op. Tijdens de clinic leert u wat het is om ‘overstag’ te gaan en waarom het van belang is om zodra de giek eraan komt snel te bukken. Onderdelen die bij deze zeilworkshop Waterland van groot belang zijn. Bent u op zoek naar een leuk uitje voor een groot of klein gezelschap? Dan is deze zeilclinic in Enkhuizen zeker iets voor u!

Uiteraard is deze zeilworkshop ook uit te breiden met een heerlijke lunch of barbecue bij strandpaviljoen Enkhuizen! Deze clinic is ook te combineren met een ander activiteit of een andere workshop.

Inclusief

  • Professionele instructeur

  • Huur Zeilschip

  • 3 uur zeilen

Prijstabel

Aantal zeilboten Prijs excl. BTW
1 – 10 Prijs op aanvraag

Suggesties

  • Smaakvolle Lunch
  • Heerlijk Driegangen diner
  • Uitgebreid BBQ Buffet
  • Drankarrangement

Aanvraagformulier

Meer weten over dit programma? Vul hieronder het aanvraagformulier in en ontvang alle informatie over dit programma!

Activiteit

Aanvraag voor (verplicht veld):

Aantal personen (verplicht veld):

Voorkeursdatum:

Voorkeurs starttijd:

Opties:
Ontvangst Koffie & GebakLunchBBQDriegangen Diner

Opmerkingen:

Persoonsgegevens

Achternaam (verplicht veld):

Voornaam (verplicht veld):

Bedrijfsnaam (indien van toepassing):

Adres:

Postcode:
Plaats:

E-mailadres (verplicht veld):

Telefoonnummer (verplicht veld):

Ik graag ik graag een vrijblijvend voorstel ontvangenIk wil graag direct een definitieve reservering maken*

*Indien uw datum beschikbaar is, ontvangt u binnen 3 werkdagen een schriftelijke bevestiging per email. Mocht het niet mogelijk zijn nemen wij contact met u op.