Escape Game; Outside the Area!

Ontsnap samen met uw team uit deze unieke game! Op de plattegrond van de IPad ziet u 4 area’s maar deze zitten op slot. Om deze te openen dient u op tijd te zijn en de juiste sleutelcode in te voeren. Lukt het u tijdens dit spannende uitje in Enkhuizen om de mini games te spelen binnen de area en deze op te lossen? Dan speelt u de area vrij en kunt u wellicht een poging wagen om te ontsnappen!


Vanaf 15 personen

Duur 3,00 uur

Intensiviteit: gemiddeld

Omschrijving

U en uw gezelschap worden ontvangen bij Strandpaviljoen Enkhuizen met een drankje. Hierna neemt onze begeleider het woord en start uw programma Outside the Area!

Ieder team ontvangt een IPad. Deze gaat uw team vandaag leiden langs de verschillende area’s in de buitenlucht. Aangekomen bij de eerste area vliegen de digitale opdrachten voorbij. Aan uw team de taak om zoveel mogelijk opdrachten te spelen totdat de code vrij komt om het slot van de volgende area te openen. Lukt dit niet binnen de tijd, dan volgt er een extra opdracht en tijdstraf. Het is dus een race tegen de klok! Samen met uw team probeert u aanwijzingen die behoren bij de opdrachten in de area te vinden. Alleen zodoende kunt de opdrachten oplossen en de area vrij spelen. Het is dus zaak dat u binnen uw team de juiste taakverdeling doorvoert en elkaars sterke eigenschappen goed gaat benutten om het maximale resultaat eruit te halen. Want alleen zo kunt u de code binnen de gestelde tijd kraken!

Na 4 area’s te hebben gespeeld komt de eindcode vrij en mag u door naar de 5e en tevens laatste finale area. Hier speelt uw team direct tegen de andere teams die in deze finale gekomen zijn. Maar weet uw team hier te scoren en is dit genoeg voor hoofdprijs? We eindigen met de prijsuitreiking bij de horecalocatie. Uiteraard is het mogelijk om dit programma verder uit te breiden met een lunch, barbecue, diner of feestavond. Voor meer informatie over dit unieke uitje in Enkhuizen neemt u vrijblijvend contact met ons op.

Inclusief

  • Ontvangst met 1 drankje p.p. (non alcoholisch)

  • Professionele begeleiding

  • Spelmaterialen waaronder IPads (in bruikleen)

  • Prijs voor de winnaars

Prijstabel

Aantal personen Prijs excl. BTW
15 t/m 20 € 34,50 p.p. excl. BTW
21 t/m 30 € 33,00 p.p. excl. BTW
31 t/m 40 € 31,50 p.p. excl. BTW
41 t/m 50 € 30,50 p.p. excl. BTW
51 t/m 60 € 29,00 p.p. excl. BTW

* Bent u met minder personen? Dan is dit programma evengoed mogelijk maar betaalt u voor het minimaal aangegeven aantal personen. Bij 61 personen of meer speciale prijs op aanvraag!

Suggesties

  • Smaakvolle Lunch
  • Heerlijk Driegangen diner
  • Uitgebreid buffet
  • Drankarrangement

Aanvraagformulier

Meer weten over dit programma? Vul hieronder het aanvraagformulier in en ontvang alle informatie over dit programma!

Activiteit

Aanvraag voor (verplicht veld):

Aantal personen (verplicht veld):

Voorkeursdatum:

Voorkeurs starttijd:

Opties:
Ontvangst Koffie & GebakLunchBBQDriegangen Diner

Opmerkingen:

Persoonsgegevens

Achternaam (verplicht veld):

Voornaam (verplicht veld):

Bedrijfsnaam (indien van toepassing):

Adres:

Postcode:
Plaats:

E-mailadres (verplicht veld):

Telefoonnummer (verplicht veld):

Ik graag ik graag een vrijblijvend voorstel ontvangenIk wil graag direct een definitieve reservering maken*

*Indien uw datum beschikbaar is, ontvangt u binnen 3 werkdagen een schriftelijke bevestiging per email. Mocht het niet mogelijk zijn nemen wij contact met u op.