Levend Tafelvoetbal!

Dit is levend tafelvoetbal, een unieke teambuildingsactiviteit in Enkhuizen op een bijzondere locatie! Vandaag bent u zelf letterlijk het ‘poppetje’ geworden van het grote tafelvoetbalspel. Samen met uw teamgenoten schuift u van links naar rechts om uw doel te verdedigen of juist aan te vallen! Hiervoor is zowel coördinatie als communicatie nodig binnen uw team. Weet uw team in deze mini-competitie de finale te halen en te winnen? Dan wacht de cup met de grote oren en eeuwige roem!


Vanaf 20 personen

Duur 2,5 uur

Intensiviteit: gemiddeld

Omschrijving

U en uw gezelschap worden ontvangen op het outdoor terrein. Hier starten we met een korte introductie door onze begeleider en indeling van de teams. Op naar het veld voor de eerste wedstrijd!

Neem plaats in het speelveld en snoer u vast met de riem aan de stang. Samen met zeven andere teamgenoten (max. 8 personen per team) probeert u vanaf dit moment er alles aan te doen om de wedstrijd te winnen. Met uw teamgenoten schuift u heen en weer over de stang om uw doel te verdedigen. Maar met drie personen aan één stang is hier wel de juiste communicatie en coördinatie voor vereist! Ieder team speelt diverse korte wedstrijden tegen de andere teams in een mini-competitie. Nadat de poule-fase is afgerond, komen de vier beste teams in de halve finale waarna we de finale spelen. Weet uw team deze finale te winnen? Dan is de cup met de grote oren voor u!

Deze unieke teambuildingsactiviteit in Enkhuizen is verder uit te breiden met een lunch, diner of barbecue bij het aangrenzende Strandpaviljoen Enkhuizen. Tevens is het mogelijk voor grote groepen om Levend Tafelvoetbal te combineren met bijvoorbeeld Bubble voetbal of Voetgolf om zo een compleet arrangement te creëren waarbij teams continue bezig blijven. Voor meer informatie over deze teambuildingsactiviteit in Enkhuizen neemt u vrijblijvend contact met ons op!

Inclusief

  • Ontvangst met 1 drankje p.p. (non alcoholisch)

  • Professionele begeleiding (scheidsrechter)

  • Levend Tafelvoetbal spel en overige benodigde materialen

  • Op maat gemaakt schema met Mini-competitie

  • Prijs voor de winnaars!

Prijstabel

Aantal personen Prijs excl. BTW
20 t/m 30 € 28,00 p.p. excl. BTW
31 t/m 40 € 26,50 p.p. excl. BTW
41 t/m 50 € 25,50 p.p. excl. BTW
51 t/m 60 € 24,50 p.p. excl. BTW

* Bent u met minder personen? Dan is dit programma evengoed mogelijk maar betaalt u voor het minimaal aangegeven aantal personen. Bij 61 personen of meer speciale prijs op aanvraag!

Suggesties

  • Smaakvolle Lunch
  • Heerlijk Driegangen diner
  • Uitgebreid BBQ Buffet
  • Drankarrangement

Aanvraagformulier

Meer weten over dit programma? Vul hieronder het aanvraagformulier in en ontvang alle informatie over dit programma!

Activiteit

Aanvraag voor (verplicht veld):

Aantal personen (verplicht veld):

Voorkeursdatum:

Voorkeurs starttijd:

Opties:
Ontvangst Koffie & GebakLunchBBQDriegangen Diner

Opmerkingen:

Persoonsgegevens

Achternaam (verplicht veld):

Voornaam (verplicht veld):

Bedrijfsnaam (indien van toepassing):

Adres:

Postcode:
Plaats:

E-mailadres (verplicht veld):

Telefoonnummer (verplicht veld):

Ik graag ik graag een vrijblijvend voorstel ontvangenIk wil graag direct een definitieve reservering maken*

*Indien uw datum beschikbaar is, ontvangt u binnen 3 werkdagen een schriftelijke bevestiging per email. Mocht het niet mogelijk zijn nemen wij contact met u op.