Hou van Holland Quiz – Kerst & Winter Editie Enkhuizen!

Samen met uw collega’s, familie of vrienden de Hollandse winterse sferen van vroeger herbeleven? Speel dan deze speciale versie voor de koude wintermaanden van onze Hou van Holland Quiz ‘Kerst & Winter Editie!’ Een gezellige quiz waarbij uw team beschikt over een eigen stemkastje en de Hollandse vragen, fragmenten en opdrachten op het grote scherm te zien zijn. In verschillende rondes doorlopen we uw kennis over de Nederlandse geschiedenis, sportieve prestaties, Hollandse hits en vele andere onderwerpen. Alles natuurlijk in kerst- en wintersferen!


Vanaf 10 personen

Duur 2,5 uur

Intensiviteit: laag

Omschrijving

U en uw gezelschap worden ontvangen in een aparte ruimte bij  Strandpaviljoen Enkhuizen. De teams nemen plaats aan tafel, de quizmaster stelt zich voor en de captains nemen hun juiste positie in. Tijd om te starten met ‘Hou van Holland – Kerst en Winter Editie!’

We starten deze warme winterse quiz met een gezellige Hollandse vragenronde! Waar komt de kerstman oorspronkelijk vandaan, wat is de koudste dag ooit geweest in Nederland en wie weet nog wanneer de laatste Elfstedentocht plaats vond? Door naar ronde 2 waarbij de teamcaptain naar voren mag komen en hij of zij ‘geen Ja, geen Nee en geen Uh mag antwoorden terwijl onze quizmaster u ondervraagt over ‘wat u eigenlijk gaat doen deze kerst’. In ronde 3 spelen we de Hollandse muziekronde waarin diverse Nederlandse hits (van toen en nu) met videoclip voorbij komen. Probeer samen met uw team de tekst van het refrein in de juiste volgorde te plaatsen. Lukt het u of is het welbekende kerstnummer van Mariah Carey toch nog net iets te lastig voor uw team…

Door met het onderdeel waarbij we uw kennis testen over topografie met daarbij het bekende kaas werpen! Scoor met uw team punten voor zowel het raden van de juiste plaats als exacte positie van de kaas op de plattegrond van Nederland. Tijd voor ronde vijf vol beroemdheden tijdens de ‘bekende Nederlanders’ ronde. Weet één van uw teamleden Erben Wennemars, Sinterklaas of Aron Winter uit te leggen, zonder hun namen te noemen?

Na een korte pauze gaan we door met ronde zes ‘De Spellingronde’! Kom maar naar voren als team en spel een aantal Nederlandse woorden correct. Ronde zeven betekend een videoronde met grote, grappige of indrukwekkende momenten uit de Hollandse historie waarbij uiteraard kerstmis en de winter centraal staan. Dan is de grote finale aangebroken! Mag uw team draaien aan het rad, wordt de polonaise ingezet of is de quizmaster het complete overzicht helemaal kwijt? Tijd voor de ontknoping! De einduitslag van deze Winterse kerstquiz Enkhuizen? Een warme gezellige en interactieve avond zowel onder als op de tafels!

Inclusief

  • Ontvangst met drankje

  • Professionele begeleiding (Quizmaster)

  • Spelmaterialen waaronder stemkastjes

  • Quizvragen geprojecteerd op groot scherm

  • Prijs voor de winnaars

Prijstabel

Aantal personen Prijs excl. BTW
10 t/m 20 € 31,50 p.p. excl. BTW
21 t/m 30 € 29,50 p.p. excl. BTW
31 t/m 40 € 27,50 p.p. excl. BTW
41 t/m 50 € 26,00 p.p. excl. BTW
51 t/m 60 € 24,50 p.p. excl. BTW

*Bij 61 personen of meer prijs op aanvraag!

Suggesties

  • Smaakvolle Lunch
  • Heerlijk Driegangen diner
  • Uitgebreid BBQ Buffet
  • Drankarrangement

Aanvraagformulier

Meer weten over dit programma? Vul hieronder het aanvraagformulier in en ontvang alle informatie over dit programma!

Activiteit

Aanvraag voor (verplicht veld):

Aantal personen (verplicht veld):

Voorkeursdatum:

Voorkeurs starttijd:

Opties:
Ontvangst Koffie & GebakLunchBBQDriegangen Diner

Opmerkingen:

Persoonsgegevens

Achternaam (verplicht veld):

Voornaam (verplicht veld):

Bedrijfsnaam (indien van toepassing):

Adres:

Postcode:
Plaats:

E-mailadres (verplicht veld):

Telefoonnummer (verplicht veld):

Ik graag ik graag een vrijblijvend voorstel ontvangenIk wil graag direct een definitieve reservering maken*

*Indien uw datum beschikbaar is, ontvangt u binnen 3 werkdagen een schriftelijke bevestiging per email. Mocht het niet mogelijk zijn nemen wij contact met u op.