Vlot Bouwen in Enkhuizen!

Een unieke wateractiviteit in Enkhuizen! Bouw samen in één uur tijd een eigen vlot van balken, tonnen en andere materialen. Nadat uw vlot klaar is gaat het te water en voert u verschillende opdrachten uit samen met uw team. Lukt het u om een stevig vlot te bouwen waarop het volledige team mee kan varen? Weet u in de snelste tijd de overkant te halen? Maar het belangrijkste, blijft uw zelfgebouwd vlot tijdens dit uitje vlot bouwen in Enkhuizen wel drijven!


Vanaf 15 personen

Duur 2 uur

Intensiviteit: gemiddeld

Omschrijving

U en uw gezelschap worden ontvangen bij Strandpaviljoen Enkhuizen met een drankje. Hierna verdeeld onze begeleider uw gezelschap in teams waarna de centrale uitleg van start gaat!

Tonnen, balken, touwen en andere materialen liggen klaar om mee aan het werk te gaan. Samen met uw team maakt u een plan van aanpak. Wat moet waar komen en wat heeft u nodig om een goed drijf baar vlot te creëren. Hoeveel tonnen zijn er nodig, komen de balken boven of onder en welke knoop gaat u gebruiken? Tijdens dit wateruitje vlot bouwen in Enkhuizen komt het niet alleen aan op bouwkundig inzicht, maar ook op samenwerking, teamspirit en leiderschap. Want wie neemt het voortouw binnen uw team, wie zorgt voor inzicht en wie weet de juiste sfeer te brengen waardoor uw team als een geoliede machine het vlot in elkaar zet.

Na een uur is het tijd om te laten zien wat u gebouwd heeft en of het wel blijft drijven. De vlotten gaan te water en om beurten probeert ieder team naar de overkant te komen in een zo kort mogelijke tijd. We eindigen met een mooie prijs voor het winnende team! Dit wateruitje Vlot bouwen in Enkhuizen is verder uit te breiden met een heerlijke lunch, driegangen diner, smaakvolle barbecue of een gezellige feestavond bij Strandpaviljoen Enkhuizen. Voor meer informatie neemt u vrijblijvend contact met ons op.

Inclusief

  • Ontvangst met 1 drankje p.p. (non alcoholisch)

  • Professionele begeleiding

  • Benodigde materialen Vlot Bouwen

  • Activiteit vlot bouwen 2 uur

  • Prijs voor de winnaars!

Prijstabel

Aantal personen Prijs excl. BTW
15 t/m 20 € 46,50 p.p. excl. BTW
21 t/m 30 € 44,50 p.p. excl. BTW
31 t/m 40 € 42,50 p.p. excl. BTW
41 t/m 50 € 41,00 p.p. excl. BTW
51 t/m 60 € 39,50 p.p. excl. BTW

* Bent u met minder personen? Dan is dit programma evengoed mogelijk maar betaalt u voor het minimaal aangegeven aantal personen. Bij 61 personen of meer speciale prijs op aanvraag!

Verplicht:
– Deelnemers dienen in bezit te zijn van minimaal zwemdiploma A
– Deelnemers dienen minimaal 6 jaar oud te zijn

Suggesties

  • Smaakvolle Lunch
  • Heerlijk Driegangen diner
  • Uitgebreid BBQ Buffet
  • Drankarrangement

Aanvraagformulier

Meer weten over dit programma? Vul hieronder het aanvraagformulier in en ontvang alle informatie over dit programma!

Activiteit

Aanvraag voor (verplicht veld):

Aantal personen (verplicht veld):

Voorkeursdatum:

Voorkeurs starttijd:

Opties:
Ontvangst Koffie & GebakLunchBBQDriegangen Diner

Opmerkingen:

Persoonsgegevens

Achternaam (verplicht veld):

Voornaam (verplicht veld):

Bedrijfsnaam (indien van toepassing):

Adres:

Postcode:
Plaats:

E-mailadres (verplicht veld):

Telefoonnummer (verplicht veld):

Ik graag ik graag een vrijblijvend voorstel ontvangenIk wil graag direct een definitieve reservering maken*

*Indien uw datum beschikbaar is, ontvangt u binnen 3 werkdagen een schriftelijke bevestiging per email. Mocht het niet mogelijk zijn nemen wij contact met u op.