Workshop Puzzelschilderij!

Vandaag werkt u gezamenlijk aan één puzzelschilderij! Iedere individu maakt een deel van het schilderij wat uiteindelijk samengevoegd wordt tot één groot schilderij waar u allen een bijdrage aan heeft geleverd. Een erg leuke, creatieve en gezellige bezigheid met de nodige teambuilding! U kunt voor hierbij een thema opgeven waarin geschilderd gaat worden, maar u kunt ook een eigen foto aanleveren die u samen gaat schilderen tijdens deze unieke schildersworkshop in Enkhuizen!


Vanaf 15 personen

Duur 2,5 uur

Intensiviteit: laag

Omschrijving

U en uw gezelschap worden ontvangen bij Strandpaviljoen Enkhuizen met een drankje. We starten met een korte introductie en uitleg over de workshop. Daarna is het tijd om de oude bloezen aan te trekken, de verf en kwasten op tafel te zetten en te beginnen aan het grote gezamenlijke schilderij!

Wat gaan we schilderen? Kiest u voor een mooi stilleven, een portret van u zelf of de skyline van de stad Enkhuizen? Samen maakt u de keuze! Onze kunstenares heeft vooraf de door uw aangeleverde foto opgedeeld en al een lichte opzet met potlood gemaakt bij ieder deel. Aan u en uw collega’s, familie of vrienden de taak om uw deel af te tekenen. Hierna gaan we daadwerkelijk schilderen. Onder begeleiding van de kunstenares gaat u invulling geven met kleur waarbij u natuurlijk wel in overleg zal moeten met de andere personen die links, rechts boven en onder van uw deel zitten. Want dit puzzelschilderij moet aan het einde natuurlijk wel vlekkeloos op elkaar aansluiten. Kortom, een goede communicatie is zeer belangrijk! Na afloop van de workshop laten we de schilderijen drogen en voegen we alle delen bij elkaar tot één groot schilderij!

Deze workshop draait om teambuilding, communicatie maar vooral ook om gezelligheid. Met uw collega’s, familie of vrienden bent u 2,5 uur lang bezig om samen iets moois te creëren waarbij een ieder zijn creativiteit kwijt kan. Uiteraard is het mogelijk deze schilderworkshop in Enkhuizen verder uit te breiden met een andere activiteit, een heerlijke lunch, gezellige barbecue of feestavond bij het Enkhuizen paviljoen. Beleef een creatieve schilderworkshop in Enkhuizen! Voor meer informatie over de mogelijkheden neemt u vrijblijvend contact met ons op.

Inclusief

  • Ontvangst met 1 drankje p.p.

  • Professionele begeleiding

  • Schilderdoekjes van 20 x 20 cm

  • Gebruik van schildermaterialen en schort voor alle deelnemers

Prijstabel

Aantal personen Prijs excl. BTW
15 t/m 20 € 39,50 p.p. excl. BTW
21 t/m 30 € 37,50 p.p. excl. BTW
31 t/m 40 € 36,50 p.p. excl. BTW
41 t/m 50 € 35,50 p.p. excl. BTW
51 t/m 60 € 34,50 p.p. excl. BTW

* Bent u met minder personen? Dan is dit programma evengoed mogelijk maar betaalt u voor het minimaal aangegeven aantal personen. Bij 61 personen of meer speciale prijs op aanvraag!

Suggesties

  • Smaakvolle Lunch
  • Heerlijk Driegangen diner
  • Uitgebreid BBQ Buffet
  • Drankarrangement

Aanvraagformulier

Meer weten over dit programma? Vul hieronder het aanvraagformulier in en ontvang alle informatie over dit programma!

Activiteit

Aanvraag voor (verplicht veld):

Aantal personen (verplicht veld):

Voorkeursdatum:

Voorkeurs starttijd:

Opties:
Ontvangst Koffie & GebakLunchBBQDriegangen Diner

Opmerkingen:

Persoonsgegevens

Achternaam (verplicht veld):

Voornaam (verplicht veld):

Bedrijfsnaam (indien van toepassing):

Adres:

Postcode:
Plaats:

E-mailadres (verplicht veld):

Telefoonnummer (verplicht veld):

Ik graag ik graag een vrijblijvend voorstel ontvangenIk wil graag direct een definitieve reservering maken*

*Indien uw datum beschikbaar is, ontvangt u binnen 3 werkdagen een schriftelijke bevestiging per email. Mocht het niet mogelijk zijn nemen wij contact met u op.