Kano Varen in Enkhuizen!

Onder begeleiding van een professionele instructeur stapt u in uw eigen kano. Al peddelend oefenen we eerst de juiste slag voordat de kano-tocht van start gaat. Na een korte introductie lukt het u om de kano naar links en rechts te manoeuvreren. Maar nog belangrijker, u weet de kano in evenwicht te houden. Met onze instructeur maakt u een mooie tocht en beleeft u een unieke uitje kano varen Enkhuizen!


Vanaf 20 personen

Duur 2 uur

Intensiviteit: gemiddeld

Omschrijving

U en uw gezelschap worden ontvangen bij Strandpaviljoen Enkhuizen met een drankje. Hier liggen de kano’s klaar en starten we met een korte demonstratie op het droge door onze instructeur.

Zodra de demonstratie klaar is neemt u uw kano ter hand en neemt u plaats. We schuiven u te water en vanaf dit moment heeft u de touwtjes in handen. Op het water oefent u het manoeuvreren van links naar rechts, het maken van snelheid en natuurlijk het behouden van uw evenwicht. Zodra alle deelnemers er klaar voor zijn is het tijd om van de kust af te varen en koers te zetten richting het IJsselmeer.

Het kan zijn dat door weersomstandigheden (bij harde wind) het niet verantwoord is ver het water te varen. Indien dit het geval is blijven we dicht bij de kust en maken we geen kano-tocht, maar zetten we het programma om in wedstrijd vorm. Hierbij doen we korte wedstrijden waarbij deelnemers tegen elkaar strijden. Wie is het snelste op de 100 meter afstand, welke deelnemer weet het snelste te manoeuvreren langs de boeien en wie is de snelste tijdens een water-estafette? Op verzoek is deze wedstrijd vorm ook mogelijk om standaard te doen. Daarnaast is het optioneel mogelijk om gebruik te maken van een heerlijke lunch, diner of barbecue! Voor meer informatie over kano varen in Enkhuizen neemt u vrijblijvend contact met ons op.

Inclusief

  • Ontvangst met 1 drankje p.p. (non alcoholisch)

  • Professionele begeleiding

  • Huur 10 kano’s met peddel

  • Zwemvesten

Prijstabel

Aantal personen Prijs excl. BTW
20 t/m 30 € 44,50 p.p. excl. BTW
31 t/m 40 € 39,50 p.p. excl. BTW
41 t/m 50 € 34,50 p.p. excl. BTW
51 t/m 60 € 29,50 p.p. excl. BTW

* Bent u met minder personen? Dan is dit programma evengoed mogelijk maar betaalt u voor het minimaal aangegeven aantal personen. Bij 61 personen of meer speciale prijs op aanvraag!

Bovenstaande prijzen zijn per kano. Het is dus ook mogelijk om meerdere personen binnen het tijdsbestek van 2 uur in de kano te plaatsen. Bijvoorbeeld 2 personen allebei 1 uur kano varen. Dit dient wel vooraf door u te worden aangegeven.

Verplicht:
– Deelnemers dienen in bezit te zijn van minimaal zwemdiploma A
– Deelnemers dienen minimaal 6 jaar oud te zijn

Suggesties

  • Smaakvolle Lunch
  • Heerlijk Driegangen diner
  • Uitgebreid BBQ Buffet
  • Drankarrangement

Aanvraagformulier

Meer weten over dit programma? Vul hieronder het aanvraagformulier in en ontvang alle informatie over dit programma!

Activiteit

Aanvraag voor (verplicht veld):

Aantal personen (verplicht veld):

Voorkeursdatum:

Voorkeurs starttijd:

Opties:
Ontvangst Koffie & GebakLunchBBQDriegangen Diner

Opmerkingen:

Persoonsgegevens

Achternaam (verplicht veld):

Voornaam (verplicht veld):

Bedrijfsnaam (indien van toepassing):

Adres:

Postcode:
Plaats:

E-mailadres (verplicht veld):

Telefoonnummer (verplicht veld):

Ik graag ik graag een vrijblijvend voorstel ontvangenIk wil graag direct een definitieve reservering maken*

*Indien uw datum beschikbaar is, ontvangt u binnen 3 werkdagen een schriftelijke bevestiging per email. Mocht het niet mogelijk zijn nemen wij contact met u op.