Supclinic in Enkhuizen!

De rage op watersportgebied; ‘Suppen’ oftewel ‘Stand up Paddling! Rechtopstaand op een surfplank met een peddel vooruit bewegen over het water. Complete wedstrijden worden hierin wereldwijd afgelegd en u heeft nu de mogelijkheid zelf het suppen te ervaren. Onder begeleiding van een professionele instructrice stapt u op de plank en start u dit unieke supuitje in Enkhuizen!


Vanaf 12 personen

Duur 1,5 uur

Intensiviteit: gemiddeld

Omschrijving

U en uw gezelschap worden ontvangen op het terrein van Strandpaviljoen Enkhuizen waar we starten met een drankje en de centrale uitleg. Zodra iedereen er klaar voor is gaan we naar buiten waar de sup planken al klaar liggen!

Vervolgens nemen we uw gezelschap mee naar de waterkant waarbij er een korte instructie volgt op de kant. Na ongeveer 15 minuten is het zover en mogen de planken te water. Blijft u staan of wordt het direct een duik in het water? Wanneer alle deelnemers het suppen enigszins onder de knie hebben, maken we samen met onze instructrice een mooie tocht over het water van Enkhuizen. Ook is het mogelijk om tijdens dit supuitje in Enkhuizen een spelonderdeel toe te voegen als bijvoorbeeld wie het eerste van punt A op punt B is, of wie het langste weet te balanceren op de onstabiele sup plank.

Deze supclinic in Enkhuizen is maximaal met 10 personen tegelijk te boeken en duurt 1,5 uur. Voor grotere groepen is deze supclinic ook te combineren (als wisselprogramma) met andere programma’s als flyboarden of landactiviteiten als Expeditie Robinson of een Zeskamp. Overigens is dit programma verder uit te breiden met een heerlijke lunch, driegangen diner, smaakvolle barbecue of een gezellige feestavond. Voor meer informatie over dit supuitje in Enkhuizen neemt vrijblijvend contact met ons op.

Inclusief

  • Ontvangst met 1 drankje p.p. (non alcoholisch)

  • Professionele begeleiding

  • Benodigde materialen Suppen

  • Supclinic 1,5 uur

Prijstabel

Aantal personen Prijs excl. BTW
12 t/m 60 € 39,50 p.p. excl. BTW

* Bent u met minder personen? Dan is dit programma evengoed mogelijk maar betaalt u voor het minimaal aangegeven aantal personen. Bij 61 personen of meer speciale prijs op aanvraag!

Verplicht:
– Deelnemers dienen in bezit te zijn van minimaal zwemdiploma A

Suggesties

  • Smaakvolle Lunch
  • Heerlijk Driegangen diner
  • Uitgebreid BBQ Buffet
  • Drankarrangement

Aanvraagformulier

Meer weten over dit programma? Vul hieronder het aanvraagformulier in en ontvang alle informatie over dit programma!

Activiteit

Aanvraag voor (verplicht veld):

Aantal personen (verplicht veld):

Voorkeursdatum:

Voorkeurs starttijd:

Opties:
Ontvangst Koffie & GebakLunchBBQDriegangen Diner

Opmerkingen:

Persoonsgegevens

Achternaam (verplicht veld):

Voornaam (verplicht veld):

Bedrijfsnaam (indien van toepassing):

Adres:

Postcode:
Plaats:

E-mailadres (verplicht veld):

Telefoonnummer (verplicht veld):

Ik graag ik graag een vrijblijvend voorstel ontvangenIk wil graag direct een definitieve reservering maken*

*Indien uw datum beschikbaar is, ontvangt u binnen 3 werkdagen een schriftelijke bevestiging per email. Mocht het niet mogelijk zijn nemen wij contact met u op.