VR La Casa de Papel!

Stap tijdens deze VR Game samen met uw gezelschap in deze virtuele wereld! Gebaseerd op de populaire Netflix serie La Casa de Papel gaan u en uw team op jacht om de grootste kraak ooit te zetten. Ben jij de perfecte bankrover? Zorgen jullie voor een geniaal plan? En beschikt jouw team over de juiste kwaliteiten om de Rijksmunt te beroven van hun euro’s? Speel dan dit spannende VR evenement in Enkhuizen La casa de dinero en verover samen aan tafel de vele miljoenen!


Vanaf 15 personen

Duur 2,5 uur

Intensiviteit: gemiddeld

Omschrijving

U en uw gezelschap worden ontvangen in een aparte zaal van Strandpaviljoen Enkhuizen. Hier neemt u plaats en starten we met een drankje waarna deze unieke VR Game begint!

Een unieke game zoals u nooit eerder heeft beleeft! Tijdens deze VR Game (gebaseerd op de populaire Netflix serie La Casa de Papel) gaan u en uw team op jacht om grote sommen geld buit te maken. Ieder team beschikt hierbij over een VR Bril en diverse attributen die u nodig heeft om de verschillende levels van het spel te doorlopen. Want alleen door samenwerking met alle teamleden kunt u de verschillende opdrachten volbrengen en de kraak uiteindelijk zetten. Stromen de euro’s binnen of wordt u helaas gesnapt door politie, alarmsystemen of beveiligers?

Tijdens dit unieke evenement in Enkhuizen worden u en uw teamleden zwaar op de proef gesteld. Vele raadsels waarbij ‘out of the box’ denken van toepassing is komen voorbij gedurende de game. Voor deelnemers die de Netflix serie La Casa de papel hebben gevolgd (of volgen) is dit extra leuk en zijn vele zaken herkenbaar. Maar ook als u de serie nog nooit gezien heeft zorg de game ervoor dat er volop spanning aanwezig is waarbij iedereen mee kan doen. Het spel zelf speelt zich af aan tafel waar u en uw team samen plaats nemen. Aan alle overige tafels komen de andere teams te zitten van collega’s, familie of vrienden. Het team met het uiteindelijk meest gestolen geld zal als winnaar worden gehuldigd. Overigens is dit spel verder uit te breiden tot een lunch of dinerspel. Voor meer informatie over dit spannende indrukwekkende VR evenement in Enkhuizen neemt u vrijblijvend contact met ons op.

Inclusief

  • Ontvangst met 1 drankje p.p. (non alcoholisch)

  • Professionele begeleiding (Quizmaster)

  • Spelmaterialen inclusief VR- Bril per tafel (in bruikleen)

  • Interactief VR- Game La Casa de Dinero aan Tafel

  • Prijs voor de winnaars

Prijstabel

Aantal personen Prijs excl. BTW
15 t/m 20 € 34,50 p.p. excl. BTW
21 t/m 30 € 33,00 p.p. excl. BTW
31 t/m 40 € 31,50 p.p. excl. BTW
41 t/m 50 € 30,50 p.p. excl. BTW
51 t/m 60 € 29,50 p.p. excl. BTW

* Bent u met minder personen? Dan is dit programma evengoed mogelijk maar betaalt u voor het minimaal aangegeven aantal personen. Bij 61 personen of meer speciale prijs op aanvraag!

Suggesties

  • Smaakvolle Lunch
  • Heerlijk Driegangen diner
  • Uitgebreid BBQ Buffet
  • Drankarrangement

Aanvraagformulier

Meer weten over dit programma? Vul hieronder het aanvraagformulier in en ontvang alle informatie over dit programma!

Activiteit

Aanvraag voor (verplicht veld):

Aantal personen (verplicht veld):

Voorkeursdatum:

Voorkeurs starttijd:

Opties:
Ontvangst Koffie & GebakLunchBBQDriegangen Diner

Opmerkingen:

Persoonsgegevens

Achternaam (verplicht veld):

Voornaam (verplicht veld):

Bedrijfsnaam (indien van toepassing):

Adres:

Postcode:
Plaats:

E-mailadres (verplicht veld):

Telefoonnummer (verplicht veld):

Ik graag ik graag een vrijblijvend voorstel ontvangenIk wil graag direct een definitieve reservering maken*

*Indien uw datum beschikbaar is, ontvangt u binnen 3 werkdagen een schriftelijke bevestiging per email. Mocht het niet mogelijk zijn nemen wij contact met u op.